Villatak

Vårt företag sysslar professionellt med reparationer av villatak. Under flera år har vi genomfört ett stort antal reparationer av tak på villor i Stockholm. För närvarande har vi många nöjda kunder och en hel del goda referenser när det gäller reparationer av tak på villor.

När du anlitar oss anlitar du proffs. Vi utför våra tjänster effektivt, snabbt och billigt tack vare vår långa erfarenhet när det gäller reparation eller byte av tak på villor och bra materialpriser.

Kontakta gärna oss och vi kommer att hjälpa dig med reparation av tak på din villa. 

Omdöme

Våra kunder säger följande:

  • Vi köpte ett hus med ett dåligt tak och behövde reparera det så snabbt som möjligt. Vi letade länge på nätet och till slut hittade vi ett företag, Älvsjö Tak AB , som vi tyckte var bra. Efter att ha talat med de på telefon och träffat en överenskommelse blev vi ännu mer övertygade om att det var just det företaget vi behövde. De har utfört sitt arbete snabbt, noggrant och till ett rimligt pris.
    Peter Svensson
  • Vi ville bygga om vårt tak så att det skulle bli ett loft. Vi hittade då på nätet företaget Älvsjö Tak AB. Taket är nästan klart nu och, i dagsläge, för de bort byggavfall. Vi är mycket nöjda, i och med att vi har fått ett till ljust och stort rum. Tack för det!
    William Johansson

 

 

Vi arbetar inom takläggning i hela stor Stockholm: Östermalm, Djurgården, Bromma, Gamla Stan, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga, Kungsholmen, Skärholmen, Bredäng, Hägersten, Liljeholmen, Vasastan, Norrmalm, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Ekerö, Arlanda, Vallentuna, Huddinge, Tumba, Södertälje m.m.


Samarbetar med: Bygma i Spånga, Tyresö och Danderyd; Beijer i Hägvik, Hässelby, Järfälla, Lidingö, Lisma, Södertälje, Tumba; Flinks Järn i Bromma, Skärholmen, Johaneshov; Fasadglas i Bromma; Bevego i Älvsjö, Bromma; Bohab i Skärholmen; Lindab i Årsta.

.

TOP

Se vår integritetspolicy för information om hur vi samlar in och behandlar personliga uppgifter. Tryck på 'GODKÄNN' om du godkänner vår integritetspolicy.