Varför vi är bäst

I en konkurrensutsatt bransch ställs kunden alltid inför en fråga: vilket företag ska jag välja, vem ska jag anförtro min budget och ansvar för mitt projekt?
Vi kommer, här, att berätta om varför kunder väljer «Älvsjö Tak» och vilka fördelar det är med vårt företag. 

 

Noggrann analys och planering

Till skillnad från våra konkurrenter, som är tvungna att spara pengar på bekostnad av sina tjänsters kvalitet, kan vi inte, för besparingarnas skull, äventyra vårt arbetes kvalitet. Vårt huvudmål är trygghet. Vi lägger därför stor vikt på förberedande arbete. Vi planerar noggrant hela arbetet med projektet och kommer till en konsensus med kunden angående de viktigaste momenten i projektet. På så sätt blir projektet mer kvalitativt och framgångsrikt.

Besparing av tid

Vi anställer endast välutbildade proffs med minst 10 års erfarenhet inom branschen. Detta gör det enkelt för oss att förstå målen, projektsyftet och uppdragens särdrag. Våra kunder behöver bara uttrycka sina önskemål. Därefter kommer våra profs att formulera hela uppdraget åt dem. Detta arbetssätt kan hjälpa våra kunder att spara mycket tid.

Långsiktiga lösningar

Våra tak kommer att tjäna er i många decennier. Högkvalitativa material från ledande tillverkare och ett professionellt förhållningssätt till vårt arbete kan garantera er säkerhet och trygghet under många år framöver.

Garanti

Till skillnad från de flesta konkurrenterna i vår bransch erbjuder vi verkliga garantier. För att kunna lämna en garantiutfästelse måste ett företag, under närmaste åren, kunna vara kapabelt att bemöta den. Vårt företag har funnits i 17 år och det har inte varit ett enda garantifall som vi inte kunnat bemöta.
Vi hjälper verkligen våra kunder.

Spara pengar

Med tanke på allt som vi sagt ovan kan vi dra en enda slutsats. När det gäller taken är vårt reparations- och byggarbete mycket fördelaktigt för våra kunder.

TOP

Se vår integritetspolicy för information om hur vi samlar in och behandlar personliga uppgifter. Tryck på 'GODKÄNN' om du godkänner vår integritetspolicy.