Takomläggning

För att ett tak ska hålla länge behöver man besikta det och regelbundet göra underhåll, annars blir taket gammalt och kan skadas väldigt allvarligt, vilket kan medföra en fara för hela fastigheten. I vissa fall blir även taket gammalt naturligt efter många år och är inte längre användbart.

Att reparera taket i sådana situationer kan medföra stora kostnader för fastighetsägare, bodstadsrättsföreningar och villaägare. Dessutom kan taket fortsätta gå sönder och fortsätta kräva mycket utgifter. Därför är takomläggning ett väldigt bra alternativ. Det kan också kosta en del, men man sparar på det i längden och det höjer samtidigt värdet på fastigheten.

Takomläggning är en stor och viktig investering som kräver mycket pengar och eftertanke. Vilket material taket är gjort av samt hur väl det läggs är väldigt viktiga faktorer som är avgörande för takets livslängd.

Älvsjö tak arbetar med rätt material och de bästa produktionsmetoderna för att säkra en varaktigt hållbar investering vid takomläggning. Älvsjö tak har ett nära samarbete med olika leverantörer för att kunna täcka in samtliga efterfrågade taktyper. Vi arbetar efter rätt taksäkerhet enligt BRR (Boverkets Byggregler), anpassat för de krav som gäller för just ditt tak när vi hjälper dig med takomläggning.

Behöver du takomläggning? Kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert.

 

 

Vi arbetar inom takläggning i hela stor Stockholm: Östermalm, Djurgården, Bromma, Gamla Stan, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga, Kungsholmen, Skärholmen, Bredäng, Hägersten, Liljeholmen, Vasastan, Norrmalm, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Ekerö, Arlanda, Vallentuna, Huddinge, Tumba, Södertälje m.m.


Samarbetar med: Bygma i Spånga, Tyresö och Danderyd; Beijer i Hägvik, Hässelby, Järfälla, Lidingö, Lisma, Södertälje, Tumba; Flinks Järn i Bromma, Skärholmen, Johaneshov; Fasadglas i Bromma; Bevego i Älvsjö, Bromma; Bohab i Skärholmen; Lindab i Årsta.

.

Jag har länge haft en dröm – att bygga ett hus. Jag har nyligen börjat förverkliga den. Husets väggar var redan byggda och det var dags att lägga taket. Som vanligt ville man bygga billigt, snabbt och effektivt. Det fanns ingen önskan att hålla på med materialinköp utan att förstå så mycket i det. På nätet hittade jag företagets Älvsjö Tak AB hemsida och det visade sig att de kan beräkna materialåtgång och utföra alla arbeten och alla material och komponenter kunde man också köpa hos dem.

Byggarbetare

Byggarbetarna arbetade snabbt och utan långa rökraster. Byggmaterialet användes sparsamt och vettigt. Under byggledarens tillsyn gjordes allt på bästa möjliga sätt och inom angivna tidsramar.

Arbetets omfattning

Det har genomförts installation av bjälksystem, tätskikt har satts upp och taket har isolerats. Efter att förberedelserna hade slutförts lade man takpannor. Dessutom installerade man ett rännsystem och två takkupor.

Våra intryck

Vi tyckte väldigt mycket om hur både byggarbetare och deras ledare från «Älvsjö Tak AB» utförde sitt arbete. De var mycket lyhörda till våra önskemål, tillmötesgående och utförde sitt på ett professionellt och högkvalitativt sätt.

Ann-Charlotte Fredriksson

 

 

Omdöme

Våra kunder säger följande:

  • Jag var på besök hos mina vänner i Tyresö kommun i Stockholm. De hade nyligen fått hjälp av företaget Älvsjö Tak AB med takreparation. De var väldigt nöjda och jag själv blev väldigt förvånad. Jag jämförde taket som de har nu med taket som de hade innan reparationen och skillnaden är otrolig. Mycket bra gjort!
    Tymofii Kasianenko
  • VI har beställt en reparation av vårt villatak hos Älsjötak AB. Vi är mycket nöjda med arbetet som har utförts snabbt och effektivt. Tack för det! Vi ska definitivt rekommendera er till våra vänner och bekanta.
    Lars Peterson
  • Vi har bett företaget Älvsjö Tak att hjälpa oss med ett problem - vårt tak som krävt reparation. De har gjort allt på bästa möjliga sätt. Vår slutsats är att man endast bör anlita pålitliga väletablerade företag med ett stort antal exempel på utfört arbete. För närvarande har det gått 3 månader efter reparationen och allt är underbart. Vi är mycket nöjda!
    Ann-Charlotte Fredriksson
TOP

Se vår integritetspolicy för information om hur vi samlar in och behandlar personliga uppgifter. Tryck på 'GODKÄNN' om du godkänner vår integritetspolicy.