Takmålning

 
På ett plåttak är det endast färgen som skyddar plåten från att rosta. Färg kan inte hålla i evigheter, så det kommer då och då behövas att utföra takmålning. Annars kan plåten rosta och det blir mycket dyrare att lösa det problemet, eftersom man i sådana fall kan behöva byta ut hela taket.

Plåttakets färg har även en stor estetisk roll. Ett korrekt nymålat tak dekorerar hela huset och ger ett mycket bättre intryck än ett tak som är målat dåligt eller länge sedan.

Älvsjö Tak utför takmålningsarbete på alla typer av plåttak enligt kundens behov och önskemål. Vi väljer de mest rationella arbetsmetoderna för takmålning beroende på underlaget och takets skick och jobbar endast med de erkänt bästa produkterna. Inget lämnas åt slumpen. Allt från förarbetet som skrapning, högtryckstvätt mm, till färdigmålningen av taket görs med största noggrannhet och yrkesskicklighet.

Vänligen kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert om du är intresserad av takmålning.

Omdöme

Våra kunder säger följande:

  • Vi behövde, inom kortast möjliga tid, måla om taken i ter av våra rum. Vi hittade då en firma på nätet. De har gjort allt snabbt och noggrant. Tack för det!
    Sten Beylin
  • Vi planerade att måla om taket i hela huset. Det vi tänkte på särskilt mycket var att hade kunnat åka på semester och samtidigt behöva inte oroa oss för vår egendoms säkerhet. Vi hittade företaget Älvsjö Tak AB och såg att de hade lång erfarenhet om många avklarade takprojekt. Vi har litat på deras professionalitet och ångrar inte det. De har gjort ett högkvalitativt arbete och vår egendom har varit i säkerhet. Stort tack! Ska rekommendera er till vår släkt och vänner.
    Alex Degermendzhi

 

 

Vi arbetar inom takläggning i hela stor Stockholm: Östermalm, Djurgården, Bromma, Gamla Stan, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga, Kungsholmen, Skärholmen, Bredäng, Hägersten, Liljeholmen, Vasastan, Norrmalm, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Ekerö, Arlanda, Vallentuna, Huddinge, Tumba, Södertälje m.m.


Samarbetar med: Bygma i Spånga, Tyresö och Danderyd; Beijer i Hägvik, Hässelby, Järfälla, Lidingö, Lisma, Södertälje, Tumba; Flinks Järn i Bromma, Skärholmen, Johaneshov; Fasadglas i Bromma; Bevego i Älvsjö, Bromma; Bohab i Skärholmen; Lindab i Årsta.

.

TOP

Se vår integritetspolicy för information om hur vi samlar in och behandlar personliga uppgifter. Tryck på 'GODKÄNN' om du godkänner vår integritetspolicy.