Takbesiktning

Takbesiktning hjälper att veta om taket är säkert att arbeta på och när eventuellt takunderhåll krävs. Utan en ordentlig besiktning är det svårt att få en uppfattning om takets verkliga kondition och identifiera eventuella risker och problem. Det är därför viktigt att såväl fastighetsägare som presumtiva husköpare är fullt medvetna om takets aktuella status, vilket inte går utan att utföra en takbesiktning.

När Älvsjö Tak genomför en takbesiktning så synar vi allt från avvattningssystem och hängrännor till skorstenar och värmeslingor. För att kunna ge er en fullständig bild av skicket på ert tak kopplar vi in all nödvändig kompetens som behövs i just ert fall, t.ex. sotare, elektriker, snickare m.m. Vid takbesiktningen gör vi även en bedömning av vilka åtgärder som kan vara lämpliga att vidta inför vintersäsongen, rekommendationer som gör att taket klarar påfrestningar från snö och is. Slutresultatet sammanställs sedan i ett besiktningsprotokoll som ni kan använda som underlag vid framtida åtgärder.

Takbesiktning är alltså en process som inte går att klara sig utan om man vill kunna planera sina utgifter, så att man slipper behöva stressat hantera problem när de redan är tydligt synliga, vilket oftast kostar mycket mer.

Är du intresserad av att få din fastighet besiktigad av Älvsjö Tak? Kontakta oss för mer information.

 

 

Vi arbetar inom takläggning i hela stor Stockholm: Östermalm, Djurgården, Bromma, Gamla Stan, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga, Kungsholmen, Skärholmen, Bredäng, Hägersten, Liljeholmen, Vasastan, Norrmalm, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Ekerö, Arlanda, Vallentuna, Huddinge, Tumba, Södertälje m.m.


Samarbetar med: Bygma i Spånga, Tyresö och Danderyd; Beijer i Hägvik, Hässelby, Järfälla, Lidingö, Lisma, Södertälje, Tumba; Flinks Järn i Bromma, Skärholmen, Johaneshov; Fasadglas i Bromma; Bevego i Älvsjö, Bromma; Bohab i Skärholmen; Lindab i Årsta.

.

TOP

Se vår integritetspolicy för information om hur vi samlar in och behandlar personliga uppgifter. Tryck på 'GODKÄNN' om du godkänner vår integritetspolicy.