Papptak 

Papptak är ofta tillverkat av tjära eller asfalt och är särskilt vanligt på hus med platta tak, eftersom få andra takmaterial kan hantera dessa. Det går även att använda till andra typer av tak. Takpapp passar väldigt väl för dig som inte vill spendera mycket pengar på ditt tak. Samtidigt är det även slitstarkt och har även flera andra användningsområden, som exempelvis skiffertak. Detta gör papptak till ett populärt och bra val.

Papptak håller inne värmen väl i huset och stänger effektivt ut fukt. Man kan köpa papptak i flera olika färger och man kan lägga det snabbare än andra typer av takmaterial. Det ser dessutom väldigt fint ut om man utför arbetet väl och det gör vi på Älvsjö Tak alltid.

Är du intresserad av papptak? Vänligen kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert.

Omdöme

Våra kunder säger följande:

  • Vi hade tidigare beställt tjänsten ”Villatak” hos Älvsjö Tak AB. Nu var det dags att beställa tjänsten ”Papptak” och vi vände oss igen till detta företag. Andra gången utförde de sitt arbete ännu bättre än första gången. Vi kände redan till företagets chef och alla arbetare som är mycket artiga och skickliga.
    William Johansson
  • Vi bor i Tyresö – ett av de mest fina områdena i Stockholm. Vi behövde snarast byta ut vårt papptak. Våra vänner rekommenderade oss Älvsjö Tak AB. Vi brukade vara ganska skeptiska till en sådan typ av rådgivning men den här gången var vi mycket nöjda. Det viktigaste som jag vill poängtera är att arbetet har slutfört inom mycket kort tid. Hela processen tog bara 5 dagar varav takbyte tog endast 2 dagar.
    Monika & Fredrik Johnson

 

 

Vi arbetar inom takläggning i hela stor Stockholm: Östermalm, Djurgården, Bromma, Gamla Stan, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga, Kungsholmen, Skärholmen, Bredäng, Hägersten, Liljeholmen, Vasastan, Norrmalm, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Ekerö, Arlanda, Vallentuna, Huddinge, Tumba, Södertälje m.m.


Samarbetar med: Bygma i Spånga, Tyresö och Danderyd; Beijer i Hägvik, Hässelby, Järfälla, Lidingö, Lisma, Södertälje, Tumba; Flinks Järn i Bromma, Skärholmen, Johaneshov; Fasadglas i Bromma; Bevego i Älvsjö, Bromma; Bohab i Skärholmen; Lindab i Årsta.

.

TOP

Se vår integritetspolicy för information om hur vi samlar in och behandlar personliga uppgifter. Tryck på 'GODKÄNN' om du godkänner vår integritetspolicy.