Taktvätt: varför behövs det?

Förutom att taktvätt återställer taket till dess ursprungliga vackra utseende, så bidrar det dessutom också till det generella intrycket från huset samtidigt som takets livslängd förlängs avsevärt. Priset för taktvätt är betydligt mycket lägre än priset för att lägga ett nytt tak eftersom det gamla inte har underhållits.

Älvsjö Tak AB erbjuder en helhetstjänst inom taktvätt, där arbetet genomförs i flera steg:

Rengöring med hjälp högtryckstvätt. Verktyget som används för att rengöra taket är helt enkelt vattenflöde. Vattnet sätts under högt tryck och rengör taket mycket mer effektivt än exempelvis manuell tvätt.
Behandling av taket med medel som hindrar mossa, lav, svamp och andra organismer från att växa där, så att de inte skadar ytan.

Det är viktigt att ha i åtanke att de medlen som vi använder i vårt arbete, i synnerhet för förebyggande av mossa och svamp, endast verkar på dessa skadliga organismer. Medlet orsakar inte kemiska reaktioner med själva taket och skadar inte dess yta.

 

Varför ska man anlita specialisterna på Älvsjö Tak AB för taktvätt?

Det är enkelt: Om ni vill få ett utmärkt resultat, så bör ni låta riktiga specialister ta hand om arbetet. Våra medarbetare känner till och följer samtliga relevanta regler och metoder, beroende på vad som är aktuellt för just ert tak. Därför kan ni vara helt säkra på att er taktvätt genomförs både korrekt och effektivt, av erfarna och pålitliga experter. Vår utrustning är ytterligare en sak som särskiljer oss, eftersom vi endast använder kraftfulla och högkvalitativa verktyg som är avsedda för professionell användning. Våra verktyg har bevisat sin höga kvalitet i såväl fabrikstester som i verklig användning ute hos kunder.

En stor fördel med att anlita en seriös entreprenör för ert takarbete är möjligheten till skattereduktion, dvs. ROT- och RUT-avdrag. Taktvätt omfattas av ROT-avdrag, vilket innebär att ni samtidigt både får tjänsten Taktvätt Stockholm utförd av ett proffs och sparar era pengar.

Som ni själva kommer uppleva så är våra medarbetares punktlighet och noggrannhet oslagbar. Vi kommer alltid i tid och utför våra uppdrag inom överenskomna tidsramar. Det tillåter er att planera er dag utan att ödsla tid på att vänta in personal eller oroa er över förseningar.

Vid några som helst frågor är ni varmt välkomna att höra av er till våra arbetsledare på telefon 073 894 00 02 eller mejl kontakt@alvsjotak.se.

TOP

Se vår integritetspolicy för information om hur vi samlar in och behandlar personliga uppgifter. Tryck på 'GODKÄNN' om du godkänner vår integritetspolicy.