Vi är en takfirma Stockholm med kunskap och erfarenhet

Arbete med tak är väldigt mångsidigt – en takfirma i Stockholm behöver kunskap och noggrannhet inom fler områden samtidigt för att göra ett kvalitativt och tryggt takarbete som håller. Vår takfirma Stockholm har varit i branschen under en lång tid och samlat på sig alla dessa kunskaper. Vi ser till att utbilda alla våra anställda väl inom alla nödvändiga moment innan de ger sig ut på uppdrag för kunder hos vår takfirma Stockholm.

 

Vårt företag har specialiserat sig på takrenoveringar av lutande tak på privata hus. Vi renoverar lutande tak med eller utan vind samt tak gjorda av skiffer, tegel, profilerad plåt etc. Alla dessa material har sina egna säregenskaper som är viktiga att ta hänsyn till vid användning och renovering. Det krävs därför erfarenhet och kunskap för en kvalitativ takrenovering. Vi anförtror takrenoveringar våra proffs som har speciell utbildning och mångårig erfarenhet.

I en konkurrensutsatt bransch ställs kunden alltid inför en fråga: vilket företag ska jag välja, vem ska jag anförtro min budget och ansvar för mitt projekt?
Vi kommer, här, att berätta om varför kunder väljer «Älvsjö Tak» och vilka fördelar det är med vårt företag. 

Takbygge: bygg på rätt sätt

Takbygge är ett av de viktigaste momenten i byggande av bostadshus. Förutom att man måste kunna sätta upp balkar och träkonstruktioner måste man även kunna räkna ut hur mycket taket kan bära för att det inte ska rasa ner pga. stora mängder blötsnö eller stormvind. Takbygge bör därför ses som ett mycket ansvarsfullt arbete.

VillatakTackreparation på villa – en terapi för tacket

Om tacket har blivit slitet betyder det inte att hela taket måste bytas ut. Det brukar räcka till med en takreparation. Det kan vara en mer omfattande takreparation eller takraparation av mindre slag. Om taket är gammalt kan det innebära att takreparationen kommer ta längre tid. Men efter reparationen kommer tacket att fortsätta tjäna er många år framöver.
Innehåll:
• Kontroll och bedömning av takets tillstånd
• De vanligaste takproblemen

TOP